Asti


Den 13 marts 2011 hentede vi vores lille ny killing. Han hedder Asti og han er vores elskede Martini´s nevø. Pudsigt nok kan jeg skrive det samme om ham som jeg i sin tid skrev om Martini: han indtog huset fuldstændigt frygtløst! Til trods for at her jo er 14 andre voksne katte, gik han med det samme i gang med at undersøge huset og hilse på de andre. Han sov i sengen om natten og næste dag var han allerede oppe og gå på vores spær. Jeg var ved at dø af skræk for at han skulle falde ned men han vandrer sikkert rundt deroppe.

Han er fuld af ballade som en killing skal være og leger tagfat med flere af de andre misser allerede 2 dage efter han er ankommet. Han er helt vildt charmerende, elsker at ligge på én og putte, og så spinder utrolig meget....dejligt

April 2012: Mit lille missebarn er blevet stor: 7kg! men han er nu stadig min lille dreng. Når han kommer og smider sig i sofaen ved siden af mig og siger MI-IIIV med den mest nuttede lille stemme og når han midt om natten møver sig ind under dynen og storspinder...så er han stadig en lille kattekylling Noget af det bedste legetøj han ved, er små stykker papir krøllet sammen og smidt hen af gulvet. Han elsker også haven og han leger super godt med mange af de andre misser. Hans sidste nye legetøj er Angelina, de kommer bare så godt ud af det med hinanden. Selvom hun er en tøsemis så vil hun gerne lege vilde drengebryde lege.

Billeder