Tiffany


Oktober 2006: Tiffany er vores smukke lille norsk skovkatte pige. Hun kommer fra Buum Cats i Sønderjylland så det er lidt svært at forstå hvad hun siger Allerede efter et døgn var hun faldet til her i huset og havde vundet alles hjerte. Smuk, kærlig og fuld af energi som en killing skal være. Vi er utrolig glade for hende!

August 2011: Selv om Tiffany er en meget lille kat af bygning er hun det absolut ikke af personlighed. Meget kærlig og kælen men KUN overfor mig. Hun kan ikke lide Mickey!!!!!........nå ja ok han kan godt bruges når han giver hende noget lækkert at spise.....eller når han leger med hende....eller da jeg var på sygehuset, efter 3 dage sov hun også i sengen hos ham.......men officielt kan hun ikke lide ham! Hihi!

Hun er ufattelig hurtig når vi leger med noget...det bedste er små stykker sammenrullet papir, eller "fiskestangen" ude i haven. Jeg vil nødig være en mus i hendes nærhed!! Hun elsker at sove ved siden af mig i sengen og når vi vågner så skal der spindes og pumpes i dynen!

 

Billeder