Silke


Juni 2009: Silke kommer fra Fyn hvor hun boede hos en opdrætter. Hendes karrierre som avlskat var forbi og så var vi så heldige at hun flyttede op til os! Hun er en utrolig sød mis, kærlig og kælen og selvfølgelig som alle cooner: en lille smule bølle Hun havde kun været hos os et par dage før end hun sov i sengen og opførte sig som om hun havde boet her altid!

August 2011: Silke er den absolut sødeste og mest kærlig mis jeg nogensinde har haft! Hun elsker at komme og ligge på skødet af mig og så storspinder hun. Når jeg sidder ved pc´en kommer hun op på bordet og så siger jeg "kys" til hende og så bukker hun hovedet lidt ned og stanger nakken op mod mig så jeg kan møsse hende på hovedet.

Hun er også helt vild med at sove i sengen og gerne under dynen hvis hun kan komme afsted med det. Når jeg går ud og leger med misserne med en "fiskestang" er hun én af dem der kommer spurtende først og så siger hun en hel masse små søde lyde og spæner rundt efter fjerene. Hvis hun får fat i den, så går hun med den og ret ofte lykkedes det hende at hive den fra hinanden, bandit!

Billeder