Indhegningen


Vi har indhegnet 213kvm af vores have, så misserne kan gå med ud. Det er noget vi alle sætter meget stor pris på! Det er skønt at kunne lukke vinduerne op uden at skulle tænke på om misserne smutter ud og det er mega hyggeligt at kunne være i haven sammen med misserne og se hvor meget de nyder udelivet.

Vi har selv bygget det hele, det er ikke så smukt men effektivt. Stolperne er gravet et godt stykke ned ved hjælp af et pælebor og så er nettet sat fast med kramper. Det var billigst at købe nettet i en lille højde, så det er efterfølgende sat sammen med nogle metal clips som vi købte sammen med en speciel tang der klemmer dem rundt om to nettråde, så er der ingen fare for huller hvor misserne kan komme ud.

Nettet er gravet ca 15cm ned i jorden og stampet godt til bagefter så misserne ikke kan grave sig under. Vores misser graver ikke så meget men når der f.eks er en mus der smutter ud mellem maskerne så prøver de alligevel lidt.

Foroven er nettet bukket ind et godt stykke men det er ikke sat fast, for hvis en mis så skulle prøve at kravle ud i det frithængende net så ville det give efter og katten ville sandsynligvis falde ned.

Der er endnu ingen af vores misser der har prøvet at klatre i den øverst netdel, der er nogle stykker der er stytet op af hegnet men når de er kommet helt op har de bare kigget på det der er bukket ind over og set ud som om de tænkte: "Nå her er tag på" og så er de hoppet ned igen Det er da lykkedes os at holde dem alle inde siden det blev bygget i August 2007!

Vi fik selvfølgelig proffesionel hjælp fra misserne til at bygge indhegningen, se bare nedenstående billeder

Billeder